MyPlace 57

Cochet, elegant, calitativ, rezidențialul boutique pe care l-am proiectat pentru zona Iancu Nicolae va fi un echilibru intre bun gust si calitate, atât constructiva, cat si prin finisajele alese. La un pret accesibil si cu o poziție extraordinara, My Place 57 se va diferenția in zona si va completa foarte frumos necesarul de locuințe.

Image

MY PLACE RESIDENCE 57

AICI ESTE APARTAMENTUL VISURILOR TALE

Situat in proximitatea a numeroase scoli, Grădinițe, clădiri de birouri, centre comerciale, supermarket-URI, restaurante, farmacii, practic totul se va putea face doar cu o bicicleta sau de ce nu pe jos, intr-o plimbare de 10-15 min.

Pentru distante mai mari sau apropierea de gura de metrou, Stația de autobuz este chiar la bulevard, la ieșirea din complex.
 
Pentru a va feri cat mai mult posibil de agitație, zgomot si poluare, avem o retragere de 15 m de la bulevard si copaci bătrâni pe care ii păstram pentru un aer mai proaspăt.

My Place 57 va oferi confortul unei locuințe responsabil făcută, confortul accesului facil la toate cele necesare si mai ales confortul unui vieți linistite si echilibrate.
Nu ezita sa ne contactezi pentru detalii.

Fotografii interior

Vezi universul My Place Residence 57 prin ochii noștri

Testimoniale

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

După o indelungă căutare a unui apartament si o analiza a mai multor zone precum și a mai multor complexe rezidentiale, am ajuns sa ii cunoastem pe Raluca si Costel, care ne-au prezentat un proiect unic, de calitate premium si intr-o zona in continua dezvoltare, My Place Pipera.  Apartamentele din complex sunt foarte spatioase, luminoase, cu finisaje de cea mai bună calitate, tavan mai înalt decat un apartament obișnuit. Complexul are o arhitectură plăcută, te atrage de la prima vizită.  Suntem foarte fericiți de achiziția facuta si abia asteptam sa ne mutăm acolo. 

Multumim Raluca si Costel! 

Lucrările au avansat foarte repede față de Septembrie 2020 când am văzut pentru prima dată șantierul. Clădirea s-a înălțat imediat și am avut ocazia să văd cum va arata noul apartament atunci când va fi gata. Acum sunt foarte nerăbdătoare să fie finalizat.

Vrei să te muți într-un apartament elegant și modern?

CONTACTEAZĂ-NE ACUM!